Rólunk

 
 
Az Apex Műszaki egy 2009-óta működő, háztartási gépeket forgalmazó, független magyar szakkereskedés. 
 
A győri Interspar Centerben (9023 Győr, Fehérvári út 3.) található meg 450 m2-es áruházunk. Az üzlettel párhuzamosan online webáruházként, az ország minden pontjára, akár 24 óra alatt juttatjuk el termékeinket. A gyors tranzakciók létrejötte, a 800 m2-es raktárbázisunknak is köszönhető.
 
 
Az áruház fő profilja a beépíthető konyhagépek forgalmazása. Konyhastúdió jellegű bemutatótermünk igényesen prezentálja számos világmárka (Bosch, Siemens, Whirlpool, Bauknecht, Gorenje, AEG, Electrolux, Zanussi, Ariston, Nardi, Nodor, Cata, Dunavox stb.) teljes magyarországi termékpalettáját. 
 
 
A konyhabútor tervezésében és kivitelezésében is tudunk segíteni - több győri asztalos mesterrel is szoros kapcsolatban vagyunk. Az üzletünkben látható konyhabútor egyben referenciaként is szolgál. 
 
 
Több futárszolgálat segíti házhoz szállításunkat, a leggyorsabb és legkedvezőbb kondíciók végett - legyen szó kávékapszuláról vagy komplett konyháról. Győrben az új termékek emeletre való felvitelét, és a rossz cserekészülékek elvitelét is lebonyolítjuk.
 
 
Személyre szabott ajánlatokat készítve, külön figyelmet szentelünk vásárlóink egyedi elképzeléseire.
 
 
Meghibásodott készülékek terén is segítséget nyújtunk - ha háztartási gép szervizre van szüksége, akkor is felkereshet minket - az ingyenes szaktanácsadás és megfelelő útbaigazítás végett.