Cremesso kávé

Cremesso cég története:

Miért válasszam a Cremesso rendszert:

Sok jó érvünk van arra, hogy miért éppen a Cremessót válassza. A legnyomóssabb talán mind közül az utánozhatatlan ízvilág, amely a jól átgondolt kapszularendszer, az innováció és a minőség eredménye.

A pörkölés művészete:

A tökéletes kávénak rengetek ismérve van. Fontos szempont például a kávészemek kiválasztása, és a precíz pörkölés. A Cremesso pörkölőmestereinek évtizedes tapasztalata garantálja a legmagasabb nemzetközi, minőségi előírások érvényesülését, és így a tökéletes ízélmény kiteljesedését.

Ültetvények világszerte:

A cremesso kávéi a világ minden táján, a lehető legjobb kávétermő vidékeken teremnek. Ez magába foglalja Közép-Amerika lankás vidékeit, csak úgy mint Etiópia és Ázsia kávétermő teraszait. Ezen régiók eltérő tuljadonságai, úgy mint a klíma, a termőföld és az elhelyezkedés adják az ott termő kávészemek egyedi karakterét. Önmagában is művészet ezek harmóniába hozása, és egyedi ízzé kovácsolása, a Cremsso pörkölőmesterei pedig pont ebben a legjobbak.

Ínycsiklandozó kávékülönlegességek:

A kávék egyedi karaktere a kreatív tervezési folyamat eredeménye. Ez teljesíti ki a kávészemekben rejlő rejtett ízvilágot. A lehetőségek tárháza végtelen: Napjain kávékultúráját örök klasszikusok, mint a Cappuccino vagy a Latte Macchiato, és meglepő, újító különlegességek együtt határozzák meg. A legújabb íncsiklandó és elbővölő recepteket keresd a www.cremesso.hu oldalon!

Energiatakarékosság:

A fenntartható üzleti siker záloga nem lehet más, mint a közösségi hozzállás és a környezettudatos cselekvés. Mérnökeinket ezért minden készülék tervezéskor vagy a fejlesztéskor az energiahatékonyság és a fenntarthatóság vezényli. A cremessónál ezek nem csupán szavak, hanem a cégfilozófia fontos alappillérei. A Cremesso készülékei a használat után 1 perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilynkor energiafelhasználásuk mindössze 0.3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő nem csak védi a környezetet, hanem aktívan csökkenti is az energiaköltségeket. Így lehetnek a Cremesso készülékei a piac leginkább energiatakarékos kávéfőzői.

UTZ tanúsítvány:

A Cremesso első kapszulás kávéfőzőgépgyártóként, szerezte meg 2010-ben az un. UTZ Tanusítványt, amely  a fenntartható kávétermelés garanciáját nyújtja. A Cremesso ebben vállalta, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárol. Az UTZ kereső segítségével minden egyes kapszulában lévő kávé eredetét - az ültetvényektől egészen a kapszulába kerülésig - könnyedén leellenőrizhetjük. A kereső minden UTZ Tanusítvánnyal rendelkező kávéról tehét képes tehát megmondani, hogy hogyan jutott a kapszulába. Egyszerűen csak gépeljük be az EAN vonalkódot 1. és az L-számot 2 a www.cremesso.com/utz oldalon, és ismerkedjük meg a kávékészítőkkel, és pörkölőmesterekkel.

Aluminiummentes kapszulák:

A Cremesso kapszulái egyszerűen, a háztartási hulladékkal együtt semmisíthetők meg. Legyünk környezettudatosak, és kíméljük meg környezetünket az energia-pazarló újrahasznosítási eljárásoktól.

Eljött a teázás ideje!

Cremesso világpremier! A magas nyomású kapszulás kávéfőzőgépek piacán egyedülállóan, kizárólag a Cremessónál: Válogatott teakeverékek a teák szerelmeseinek. Ráadásul az innovatív svájci technológiának hála a kapszulában lévő teakeverékek a vízzel való érintkezés után azonnal aktivizálódik, így rekordidő alatt élvezhetjük a finom ízeket.

19 bar nyomás:

A Cremesso 19 bar nyomású kávéfőzőgépei gondoskodnak a kávé aromájának maradéktalan élvezetéről

Aroma záró fólia:

A kapszulákban több, mint 1000 kiváló íz egyesül, melyet a fólia őriz meg.

Általunk forgalmazott Cremesso kapszulák raktárkészletről országos kiszállítással, akár 24 órán belül:

Cremesso Alba Kávékapszula      

              Alba                   Ceylon Pekoe            Crema                 Decaffeinato              Espresso              Fortissimo

       

          Fruit Tea               Guatemala                Leggero                Per Macchiato           Ristretto                Alpine Herbs              Vaniglia